Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για ανακοίνωση του remake ενός δημοφιλούς τίτλου του PlayStation μάς προετοιμάζει η Ιρλανδή τραγουδίστρια AVA

*
Η Ιρλανδή τραγουδίστρια και συνθέτης, Eabha McMahon, ευρύτερα γνωστή ως AVA, δήλωσε πως έχει γράψει ένα τραγούδι για το remake ενός "μεγάλου" τίτλου του PlayStation, που θα ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο.

"Πρόσφατα έγραψα ένα τραγούδι για παιχνίδι του PlayStation, σε συνεργασία με τον Michael McGlynn. Αυτό έγινε πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, αμέσως μετά από την έναρξη της πανδημίας. Επικοινώνησε μαζί μου ο Michael McGlynn και μου είπε, "Άκου, γράφουμε τη μουσική για το remake ενός παιχνιδιού του PlayStation- και έχει κάνει πολλά παρόμοια, έχει γράψει πολλά για διαφορετικά παιχνίδια, που είναι δημοφιλή. Όμως δεν είμαι gamer", είπε η AVA.


Σύμφωνα πάντοτε με την AVA ήθελαν ένα τραγούδι στα ιρλανδικά, οπότε ασχολήθηκε με τους στίχους και το κομμάτι τραγούδησε η κόρη του McGlynn

Όσον αφορά το remake, δεν υπάρχει η οποιαδήποτε πληροφορία. Όσο για την ανακοίνωση, λογικά θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των The Game Awards 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*